Hoppa till sidans innehåll

Vår Vision & våra Värderingar


Värdegrund

Glädje & gemenskap

I Stannums sportryttarförening strävar vi efter en positiv och familjär anda där det finns plats för alla och alla inkluderas. Vår gemenskap präglas av delaktighet i föreningens olika aktiviteter, att vi har roligt ihop och att vi har ett trevligt och föredömligt uppförande såväl i med- som motgång. Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna i klubben och glädjas tillsammans. I gemenskapen blir vi SSRF.

 

God sport- & hästmannaskap

Vi visar gott sportsmanskap genom att glädjas med varandras framgångar och stötta varandra i motgångar. Vi agerar som goda förebilder, såväl på tävling som i vardagen, och behandlar alla vi möter med respekt, vare sig det är hästar, föräldrar, funktionärer eller medtävlande. För oss står alltid hästens välmående i centrum och för både deras och vår egen skull är vi förberedda och har en plan för de klasser vi tävlar i. I SSRF vill vi bemöta andra som vi själva vill bli bemötta. 

 

Utveckling

Föreningen arbetar målmedvetet för att bygga upp verksamheten i och omkring klubben. Tillsammans har vi massor av engagemang, erfarenhet, kunskap och driv som vi delar med oss av till varandra. Detta gör det möjligt för alla i SSRF att utvecklas mot sina mål.

 

Vision

Vår vision är att vara en inspirerande, aktiv och växande förening som tillsammans, genom glädje och gemenskap, strävar mot den absoluta toppen. 

Det självklara valet för sportryttaren!

 

Verksamhetsidé

Stannums sportryttarförening är en förening där vi verkar för god gemenskap, skapar förutsättningar för att utvecklas och hjälper varandra att lyckas, både individuellt samt i lagsammanhang. 

Tillsammans skapar vi glädje och framgång. 

Uppdaterad: 14 MAJ 2018 15:18 Skribent: Cajsa B Andersson

Postadress:
Stannums Sportryttare - Ridsport
Smeras väg 10
44371 Gråbo

Kontakt:
Tel: 0739425726
E-post: This is a mailto link...

Se all info